Energie zuinig wonen? doe met ons mee!

 

Beste buur,

In Suwâld is het goed wonen. Maar er liggen nog volop kansen in ons dorp om bij te dragen aan een beter milieu door energie te besparen en schone energie op te wekken. Wij willen aan ‘onze’ een mooie wereld nalaten, toch? Samen is het vaak makkelijker en goedkoper. Doe je met ons mee?

 

Energie

 

 

 

 

Deskundig advies 

Op deze energiemarkt is een installatiebedrijf aanwezig met informatie over warmtepompen, zonnepanelen of zonneboilers. Daarnaast is een isolatiebedrijf aanwezig die je alles kan vertellen over het isoleren van je woning. 

 

Acties naar aanleiding van enquête

Uit de enquête die we vorig jaar hielden bleek dat er in Suwâld veel belangstelling is voor isolerende maatregelen. Op de energiemarkt kun je de beelden bestuderen die we gemaakt hebben met de warmtescan. Met deskundigen kun je vervolgens kijken wat in jouw woning mogelijk is aan energiebesparende maatregelen.

 

Wat led je?   

Als eerste bijdrage aan energiebesparing krijgt iedere woning in Suwâld een gratis Led-lamp cadeau. Wist je dat één Led-lamp die gemiddeld 2 uur per dag brandt een besparing oplevert van €5,- per jaar ten opzichte van een gloeilamp van 40 watt? Naast dit aanbod kun je zelf natuurlijk ook ideeën en ervaringen uitwisselen met je buurtgenoten. ben je erbij?

Met energieke groet,

het buurkracht-team van Suwâld;
Patrick, Jan, Nynke, Geart, Michel, Bas

 

http://Buurkracht.nl