Beste inwoners van Suwâld,

Klembord02

Mijn naam is Melvin Dol, kom uit Holwerd en loop stage bij Driestroomhuis In Nij Begjin te Suwâld. Na de zomervakantie ben ik hier aanwezig en is het prachtig om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen in ons gezinshuis. Het gezinshuis bestaat uit zes kinderen plus de gezinsouders een thuiswonende dochter en een uitwonende dochter. Jaap en Jannie Keizer.

Een aantal kinderen gaan één keer in de maand logeren bij logeergezinnen. Wij zijn dan ook op zoek naar logeergezinnen. Een aantal kinderen hebben helaas nog geen logeergezin. Lijkt u het leuk om eens in de maand een kindje, die het wat moeilijker heeft in de maatschappij, een leuk weekend te bieden? Dan is dit wellicht is voor jou.

De kinderen vinden het enorm fijn om ook eens ergens anders te gaan logeren. Bij logeergezinnen voelen de kinderen zich nog specialer. Wij zoeken gezinnen waar onze kinderen één weekend in de maand mogen logeren. Met mogelijkheid tot een week in de zomervakantie. Het is de bedoeling dat het kind een eigen plekje krijgt in het logeergezin. Wij hebben het liefst dat u altijd het zelfde kind ontvangt, zodat er een goede band kan ontstaan.

Vereisten:
Je kunt structuur, veiligheid en huiselijke gezelligheid bieden. Daarnaast kan je duidelijk je grenzen stellen. En heb je affiniteit met kinderen met een verstandelijke beperking.

Voor een logeergezin is er een VOG (verklaring omtrent gedrag) noodzakelijk. Deze wordt vergoed door het Driestroomhuis.

Wij bieden:
Een dagvergoeding per etmaal. Ondersteuning bij het omgaan van de kinderen. En eventuele kilometervergoeding.

 

NB03

Voor meer informatie kunt u op onze website kijken
http://driestroomhuis-innijbegjin.nl/

Of kunt u bellen op het nummer – 0511-843822
Bij geen gehoor: 06-38240586 – Jannie Keizer
                               06-37421392 – Melvin Dol