Iris Kroes is ambassadeur van de vereniging NFW. Zij zal met haar harp voor een klein gezelschap een akoestisch optreden houden op een geheime, knusse locatie in het Nationaal Landschap. In het donker wijzen de lichtjes en een bijzonder verhaal de weg naar haar unieke optreden.

 

Iris Kroes: “Op de fiets, al wandelend als ‘lyts famke’, ben ik opgegroeid in de Noardlike Fryske Wâlden, wat mij betreft het best bewaarde geheim van Fryslân. De heerlijke schone lucht, de herinneringen bij de Leien, het ‘smûke’, knusse, coulisselandschap met rijen bomen langs de weilanden is voor mij een heerlijke plek om tot rust te komen. Heel bijzonder om daar in de Nacht van de Nacht een concert te geven.”

 

Win tickets!

Wil je bij dit speciale optreden van Iris Kroes zijn en de Nacht van de Nacht op een wel heel bijzondere manier meemaken? Vertel ons dan in een paar zinnen wat jij, net zoals Iris, zo speciaal vindt aan de Noardlike Fryske Wâlden. We verloten 10 x 2 tickets onder de inzendingen. De tickets zijn dus niet te koop. Kijk voor meer informatie op onze website www.noardlikefryskewalden.nl of Facebookpagina @VerenigingNFW. Op donderdag 17 oktober maken we de winnaars bekend, ze krijgen dan persoonlijk bericht.

Vereniging Noardlike Fryske Wâlden
Vereniging Noardlike Fryske Wâlden is een vereniging waarvan het overgrote deel van de bijna 800 leden, boeren en particulieren aan (agrarisch) natuurbeheer doen. De vereniging streeft naar een gebiedsgerichte vitale landbouw, midden in ‘e mienskip, die is vervlochten met het cultuurhistorische landschap met bijbehorende natuurwaarden.

 

 

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over de actie kunt u contact opnemen met Albert van der Ploeg, voorzitter vereniging Noardlike Fryske Wâlden op tel. 06-238 372 52.


Uiteraard bent u van harte welkom om het optreden bij te wonen. Neem hierover contact op met Wendy Batist, themacoördinator communicatie 06 – 404 78 542 of b.g.g. het bureau (0511) 745200.

 

Kijk voor meer informatie ook op www.noardlikefryskewalden.nl